• Gratis verzending
  • Maatwerk mogelijk
  • Persoonlijke service

Lalief werkt samen met diverse partijen, omdat ik weet hoe lastig en verdrietig het verlies van een dierbare kan zijn. Er staan hier enkele links van partijen waarvan ik zeker weet dat je daar steun of handige informatie vandaan kan halen. Zo vind je hier diverse coaches en therapeuten, maar ook manieren om in contact te komen met lotgenoten. 

 

Bij het hoopvolle buikje kan je terecht voor begeleiding en advies bij vruchtbaarheidsproblematiek. 

Ik leer je omgaan met je onvervulde kinderwens. Als kinderwenscoach, miskraamcoach en ervaringsdeskundige begeleid ik jou in deze moeilijke periode.

In oktober 2017 hebben wij Stichting Hanne opgericht ter nagedachtenis aan onze Hanne, voor ouders die hun baby verliezen tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte of kort na de geboorte.

Ondersteuning voor moeders die een kindje tijdens of na de zwangerschap verloren, kort of langer geleden.

Deze website is ontstaan om ouders en dierbaren
van sterrenkindjes te steunen bij verdriet, bespreekbaar maken van het gemis en praktische informatie rondom
het overlijden van een kindje.

Richelle is bloemist en maakte de mooiste rouwstukken. Daarnaast heeft ze een rouw webshop.

Rouw voor dieren heeft alles om de herinnering aan jouw geliefde huisdier in leven te houden. Wanneer de tijd van loslaten is gekomen.

Bij La Remember kun je terecht voor persoonlijke grafdecoraties, herinneringsproducten en informatiemateriaal omtrent het overlijden van een dierbare.

Stichting Sterrenboekje verstuurt rond de jaardag sterrenpost naar ouders die hun kind(eren) moeten missen. Hiermee wil Stichting het Sterrenboekje ouders op deze verdrietige dag wat liefde en warmte geven. Lalief is dankbaar hier als sponsor een bijdrage aan te kunnen leveren.


Ben je een collega op het gebied van rouw, verdriet of vruchtbaardheidsproblemen en wil je ook graag op deze pagina vermeld worden? Neem dan gerust contact met me op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je een winkel en/of webshop en wil je graag Lalief items verkopen? Dat kan! Stuur een berichtje naar info@lalief.nl voor meer informatie of vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.