Reactie plaatsen

Reacties

Denise
5 maanden geleden

Onlangs hebben we bij Lalief een urn besteld.

Wij waren opzoek naar een urn die mooi was door de eenvoud, die net even anders is dan andere en waarbij je niet meteen het gevoel had dat het om een urn zou gaan.

Na een grondige zoektocht over het internet, kwamen wij bij Lalief terecht.
De communicatie met Lalief verliep prima. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er werd met ons meegedacht en de verschillende mogelijkheden werd met ons besproken.

Nogmaals bedankt voor de service en de mooie urn die we hebben ontvangen!

Heyer
10 maanden geleden

Aantal weken geleden is mijn schoonmoeder overleden en waren mijn partner en ik op zoek naar iets moois waar we een beetje as in konden bewaren. Via Google vonden we Lalief en we waren meteen helemaal weg van de urn met het hartje. Door eenvoud mooi! De nazorg en belangstelling is top!

Anoek
een jaar geleden

We zijn heel blij met de mooie en moderne urn die Lalief voor ons gemaakt heeft. De communicatie was goed, we kregen altijd een vlotte reactie en werden goed op de hoogte gehouden van het gehele proces tijdens het maken van de urn. Verder heeft Lalief goed meegedacht en naar wens een kleine aanpassing gedaan aan de urn. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en de urn heeft een prominent plekje in ons huis gekregen.