De urnen en herinneringsproducten van Lalief zijn ook te vinden bij de onderstaande websites:

 

Bij Het hoopvolle buikje kan je terecht indien: je op een gezonde manier zwanger wilt worden. Meer bepaald voor preconceptiezorg. Je op natuurlijke wijze je zwangerschapskansen wil vergroten.

Of voor psychosociale begeleiding: bij zwangerschapsverlies, als zwanger worden niet spontaan lukt: Begeleiding tijdens IVF, ICSI, IUI, spermadonatie, eiceldonatie, embryodonatie of bij ongewenste kinderloosheid.

Sterrenkind miskraambegeleiding 

Bij Nanda ben je welkom met elke vorm van zwangerschapsverlies. Het verlies van een kindje tijdens of kort na de zwangerschap, pril of gevorderd, de gebeurtenis heeft vaak een grote impact. Hoe een vrouw met dit verlies om gaat is van invloed op haar, maar ook op haar omgeving en de rest van haar leven. Gun jezelf wat jij nodig hebt , zodat ook jij weer verder kunt. Want jij en je sterrenkindje doen ertoe! 

Rouw voor dieren levert alles om de herinnering aan jouw geliefde dier in leven te houden, wanneer het moment van loslaten is gekomen.

Op de website Rouw om jou vind je alles om de herinnering aan jouw dierbare in leven te houden. Denk aan assieraden, urnen, kaartjes en rouwwerk.

Vlindermama biedt ondersteuning voor mama's die een kindje tijdens of na de zwangerschap verloren.

Sterrenouders is een troostshop voor ouders en dierbaren van kindjes, overleden tijdens de zwangerschap of bevalling. Daarnaast biedt Monique van Sterrenouders verlies en rouwbegeleiding aan.

 

Laremember opent begin 2020 haar webshop. Bij La Remember is het mogelijk om samen een passend product voor jouw dierbare overleden te ontwerpen. Ook kun je terecht voor grafdecoraties en herinneringsproducten.

 

Rememberme zorgt voor vernieuwing in de uitvaartwereld. Bij een uitvaart is zoveel meer mogelijk dan wij denken, zo vind je bij Remember Me allerlei informatie en inspiratie over uitvaart en rouw.


Heb je een winkel en/of webshop en wil je graag Lalief items verkopen? Dat kan! Stuur een berichtje naar info@lalief.nl voor meer informatie of vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.