• Gratis verzending
  • Maatwerk mogelijk
  • Persoonlijke service

Urn voor thuis ontwerpen?

Ben je op zoek naar een specifieke urn voor thuis? Of heb je nog geen passende urn voor thuis kunnen vinden? Lalief kan je helpen met een persoonlijke, op maat gemaakte keramische urn voor thuis. Ik vind het belangrijk dat iedereen een passende urn voor thuis heeft als mooie herinnering aan een dierbare.

 

Handgemaakt, persoonlijk en uniek

 

Samen bespreken we de wensen en starten we met het vormgeven van de perfecte keramische urn voor thuis. Pas als jij helemaal tevreden bent en het aansluit bij wat jij voor ogen hebt, ga ik aan de slag met de urn voor thuis.  

 

Een bijzondere urn voor thuis voor een geliefde overledene

 

Het ontwerpen van een unieke urn voor thuis is geheel vrijblijvend. Het is goed om te weten dat het maken, drogen, bakken en glazuren van een keramische urn 3 tot 4 weken in beslag neemt. Meer over het maakproces lees je hier. De prijs van een urn op maat is afhankelijk van het formaat en de gedetailleerdheid. Wil je een prijsindicatie? Neem dan even contact op.

 

Waar je aan kan denken bij een op maat gemaakte urn voor thuis?

 

Ik bied diverse opties aan als het gaat om een op maat gemaakte urn voor thuis. Zo kan ik een bestaand model maken in een ander formaat, een urn maken met een persoonlijke tekst of aan de hand van een overlijdenskaart en een ander veel voorkomende optie is een urn voor thuis met meerdere aszakjes.

 

De vorm, de kleur en de afwerking van onderstaande urnen werden volledig bepaald in samenspraak met de nabestaanden van de dierbare overledene. Een eigen idee? Die bespreek ik heel graag om samen te kijken of het mogelijk is om dat uit te voeren!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van handgemaakte keramische urnen.