Let op: Vanwege vakantie een langere levertijd. Bestellingen tussen 16 & 27 september worden 29 september verzonden.

Urn op maat

Ben je op zoek naar een specifieke urn? Of heb je nog geen passende urn kunnen vinden? Lalief kan je helpen met een persoonlijke, op maat gemaakte keramische urn. Ik vind het belangrijk dat iedereen een passende urn heeft als mooie herinnering aan een dierbare.

 

Handgemaakt, persoonlijk en uniek

 

Samen bespreken we de wensen en starten we met het vormgeven van de perfecte urn. Pas als jij helemaal tevreden bent en het aansluit bij wat jij voor ogen hebt, ga ik aan de slag.  

 

Een bijzondere urn voor een geliefde overledene

 

Het ontwerpen van een unieke urn is geheel vrijblijvend. Het is goed om te weten dat het maken, drogen, bakken en glazuren van een urn 3 tot 4 weken in beslag neemt. De prijs van een urn op maat is afhankelijk van het formaat en de gedetailleerdheid. Wil je een prijsindicatie? Neem dan even contact op.

 

Waar je aan kan denken bij een op maat gemaakte urn?

Ik bied diverse opties aan als het gaat om een urn op maat gemaakt. Zo kan ik een bestaand model maken in een ander formaat, een urn maken met een persoonlijke tekst of aan de hand van een overlijdenskaart en een ander veel voorkomende optie is een urn voor meerdere aszakjes.

 

De vorm, de kleur en de afwerking van deze urnen werden volledig bepaald in samenspraak met de nabestaanden van de dierbare overledene. Een eigen idee? Die bespreek ik heel graag om samen te kijken of het mogelijk is om dat uit te voeren!

lalief-urn-op-maat

Hieronder zie je enkele voorbeelden van handgemaakte urnen.